Descoperă viitorul Mobilității Verzi și înscrie-te la evenimentul Casa Auto, în perioada 16-18 mai.
Te invităm să explorezi cele mai noi tehnologii, soluții și produse oferite atât de Casa Auto, cât și de partenerii noștri. Vei contribui la un viitor mai sustenabil, deoarece pentru fiecare înscriere urmată de participare, noi ne angajăm să plantăm un copac!

Locația: Mall Auto Iași, Șos. Păcurari, nr. 177 
Program: 16 - 18 mai, între orele 10:00 - 19:00

Drive Green DEAL: vizitează expoziția celor 13 mărci Casa Auto și caută autoturismele marcate BEST DEAL. Avem reduceri consistente aplicabile doar pe perioada evenimentului.

Educație Sustenabilă: participă la un workshop susținut de partenerii HUMANISTIC și află cum educația pentru mediu va influența locurile de muncă în viitor (locuri limitate)

Accesorii Sustenabile: vizitează standul EVOLUCE și vezi cele mai noi tehnologii ale stațiilor de încărcare pentru autoturismele electrice. Consultanța și prețuri promoționale pe perioada evenimentului.

Soluții de Finanțare Sustenabile: Consiliere direct de la experții noștri financiari. Alege metoda de finanțare potrivită ție și accesează ofertele preferențiale de finanțare pe perioada evenimentului prin Autonom Leasing și Tester Finance.

Alternative de Transport Sustenabile: Adu-ți toți prietenii și familia la o plimbare cu bicicleta sau trotineta, la standul Dechatlon.

Alimentație Sustenabilă: Degustă delicatesele de la producători locali disponibile pentru tine și familia ta la standurile NoiNoi și Fresco Jugo! 

Cadou Sustenabil: Înscrie-te la eveniment și noi îți rezervăm un cadou special!

Completează datele de mai jos.

Am peste 16 ani și sunt de acord ca societatea CASA AUTO menționată în Nota de informare de mai sus, să utilizeze datele de contact din acest formular și conform opțiunii mele de mai jos, pentru scopul transmiterii de comunicări comerciale ulterioare în legătură cu produsele și serviciile comercializate de acesta și partenerii săi, în modalitățile bifate de mine mai jos, astfel: