.

Citește: "Nota de informare cu privire la datele cu caracter personal"
Am peste 16 ani și sunt de acord ca societatea CASA AUTO menționată în Nota de informare de mai sus, să utilizeze datele de contact din acest formular și conform opțiunii mele de mai jos, pentru scopul transmiterii de comunicări comerciale ulterioare în legătură cu produsele și serviciile comercializate de acesta și partenerii săi, în modalitățile bifate de mine mai jos, astfel:
Citește: "Acordul explicit privind comunicările comerciale"
Alege-ți mașina în funcție de mărcile disponibile
Programează o vizită completând formularul și găsește-ți mașina potrivită dintre zecile de modele de ultimă generație, mașini de origine controlată cu zero kilometri.

Vor fi disponibile pentru test drive cele mai recente modele de la Citroën.

Într-o lume în schimbare, Casa Auto a răspuns diferitelor nevoi ale clienților și a adus în același loc zeci de modele dintre care poți alege mașina potrivită. În incinta Mall Auto găsești zeci de modele de ultimă generație și poți testa cele mai recente tehnologii disponibile în piața auto.

Descoperă modelele cu echipări de top și tehnologii de ultimă generație și bucură-te de experiențe noi la volan și programează un test drive. Fă primul pas spre accesibilitate și găsește-ți mașina potrivită la Mall Auto!
Găsește-ți mașina potrivită dintre zeci de noutăți disponibile în parc:
  • 13 mărci reprezentative în piața auto, cu motoare termice și electrice
  • Sute de cai putere și tehnologie de ultimă generație
  • Vehicule comerciale disponibile pentru test drive în locația Mall Auto
  • Modele electrice și hibride de la cele mai râvnite mărci disponibile la test drive
Zona de expunere a fost amenajată în așa fel încât să simplifice la maximum procesul de test drive și cumpărare, dar și să asigure vizionarea mașinilor într-un spațiu deschis.

Vă puteți programa la test drive la numărul unic de contact 0232 933 sau completând formularul de test drive.