Eveniment finalizat

Zilele Porților Deschise - Noul Nissan Qashqai
Redescoperă plăcerea de a conduce cu tehnologiile de ultimă generație
Completează formularul, programează-te pentru un test drive cu noul Noul Nissan Qashqai și vino în showroom pentru a-ți valida înscrierea, în perioada 11-17 octombrie 2021
Poți câștiga, prin tragere la sorți, unul dintre cele 200 de vouchere de cumpăraturi eMag în valoare de 100 Lei sau marele premiu, un Apple iPad Pro 11" (2021).  

Înscrie-te la test drive cu Noul Nissan Qashqai până pe  17 octombrie și intri automat în cursa cu sute premii!EFICIENȚĂ FĂRĂ COMPROMIS CU NOUA MOTORIZARE MILD HYBRID

Echipat cu sistem Mild Hybrid de 12V, noul Nissan Qashqai oferă o experiență de conducere fără compromis, cu un nivel scăzut de emisii de CO2 și o mai bună eficiență a consumului decât a motoarelor convenționale.

ProPILOT CU NAVI-LINK
ProPILOT cu Navi-link te ajută să te menții în siguranță pe bandă, păstrând o distanță ideală față de vehiculul din față. Această tehnologie de asistență avansată se conectează la sistemul de navigare TOMTOM, pentru a anticipa modificările limitelor de viteză, virajele, ieșirile de pe autostradă și multe altele, ajustând viteza pentru ca tu să fii mereu în control.

SISTEME INTELIGENTE DE ASISTENȚĂ LA CONDUCERE
Conduci cu încredere când știi că ai multitudine de sisteme de siguranță care te asistă: Sistemul Cruise Control Inteligent, care menține automat o distanță de urmărire adecvată la viteza setată, Sistemul Inteligent de Avertizare pentru Risc de Coliziune Frontală, care te ajută să anticipezi obstacolele ce urmează pe drum și Sistemul Inteligent de Frânare de Urgență cu funcție de recunoaștere vehicule, bicicliști și pietoni.

NISSANCONNECT CU WIRELESS APPLE CARPLAY
Noul ecran HD touchscreen de 9" este un adevărat portal către NissanConnect: prin navigație intuitivă, divertisment și tehnologie avansată. Se pot înregistra mai multe profiluri care vor reține preferințele fiecărui șofer.

Poți solicita informații și la numărul unic de contact 0232 933.
Program Showroom Casa Auto, adresa: Valea Lupului, DN28, Nr. 10
Luni - Vineri între orele 08:00 – 18:00;
Sâmbătă între orele 09:00-14.00.
Vezi regulamentul campaniei

Eveniment finalizat