Eveniment finalizat

Zilele Porților Deschise - Noua Dacia Duster
Noua Dacia Duster este pe poziții și te invită la să o descoperi!
În intervalul 6-11 septembrie, deschidem porțile și te invităm în showroom-ul din Valea Lupului, DN28, Nr. 10 pentru a surprinde detaliile, avantajele și premiile noului Duster.
Noua Dacia Duster este pe poziții și te invită la să o descoperi!

În intervalul 6-11 septembrie, am deschis porțile și te invităm în showroom-ul din Valea Lupului, DN28, Nr. 10 pentru a surprinde detaliile, avantajele și premiile noului Duster. Modelul s-a lansat în luna august, fiind disponibil pentru precomanda (pe serie virtuală), începând cu data de 18 august.
 
Duster se transformă într-un model modern, ce se adresează atât clienților care doresc un SUV confortabil cu design atrăgător, dar și celor care se află în căutarea unui vehicul 4x4 polivalent și robust. Design-ul său evoluează, în special la nivelul blocurilor optice, conferindu-i un plus de personalitate și asigurând totodată o diminuare a emisiilor de CO2.

La interior, Noul Duster dispune de o tapițerie 100% nouă. Atât forma noilor tetiere cât și materialele folosite asigură o ergonomie superioară și o susținere mai bună. Profilul acestora asigură totodată o mai bună vizibilitate pentru toți ocupanții.

Dacia Duster pune la bătaie mai multe premii: escapade de weekend all inclusive și vouchere de cumpărături online, în perioada porților deschise. Tot ce trebuie să faci este să te înscrii pe duster.dacia.ro, completezi datele tale și te așteptăm în showroom!

Poți solicita informații și la numărul unic de contact 0232 933.
Program Showroom Casa Auto, adresa: Valea Lupului, DN28, Nr. 10
Luni - Vineri între orele 08:00 – 18:00;
Sâmbătă între orele 09:00-14.00.

Eveniment finalizat