Eveniment finalizat

Noul Mercedes-Benz Clasa E la Casa Auto Iași

Rafinamentul, stilul, eleganța și luxul la cote dintre cele mai înalte sunt atribute cu care orice model Mercedes-Benz se identifică și pe care le oferă celor care doresc să se bucure de o experiență specială la volan.


Cu o naturalețe care nu lasă loc de întrebări, noul model Clasa E de la Mercedes-Benz vine să întărească ceea ce mulți dintre noi știm deja: să conduci o mașină bună este una dintre marile plăceri ale vieții, dar să conduci un Mercedes-Benz este o stare de spirit, una care cu greu se poate compara cu orice altceva! 

Cum te poți convinge de acest lucru? Completezi formularul de mai jos și poți să te bucuri de un test drive la volanul unei mașini unice!


Am peste 16 ani și sunt de acord ca societatea CASA AUTO menționată în Nota de informare de mai sus, să utilizeze datele de contact din acest formular și conform opțiunii mele de mai jos, pentru scopul transmiterii de comunicări comerciale ulterioare în legătură cu produsele și serviciile comercializate de acesta și partenerii săi, în modalitățile bifate de mine mai jos, astfel:

MOBILITY PARTNER

Eveniment finalizat