Eveniment finalizat

Cafeneaua cu Joburi Back to School - Viitorul te așteaptă!

Tester Grup este, înainte de toate, o afacere de familie și un demers antreprenorial curajos.

VIZIUNEA NOASTRĂ


În funcție de dezvoltarea societății, inovațiile tehnice și oportunitățile din piață, o companie trebuie să fie foarte flexibilă în privința serviciilor pe care le oferă clienților.


Când cele mai multe lucruri sunt supuse schimbării, oamenii sunt singura permanență pe parcursul vieții unei organizații și de aceea pregătirea lor trebuie să fie temeinică, enciclopedică și actualizată în mod constant conform celor mai ridicate standarde.

MISIUNEA NOASTRĂ


O zi de lucru a trecut cu folos numai dacă, pe parcursul ei, am reușit să aducem valoare adăugată în privința:


  • interacțiunii cu cei din jur;
  • calității serviciilor oferite;
  • cunoștințelor de specialitate;
  • autodezvoltării noastre umane.
VALORILE NOASTRE

CARISMĂ

Încurajăm manifestarea farmecului personal și stilului propriu de interacțiune al oamenilor din echipa noastră.

De cele mai multe ori, atmosfera cea mai plăcută se creează când se întrezărește latura umană și caldă din spatele unui profesionist desăvârșit.


PRICEPERE

Ne mândrim cu faptul că echipa noastră este formată din cei mai buni profesioniști din domeniile lor. Oamenii noștri ocupă pozițiile pe care le au în companie ca urmare a priceperii lor și sunt sprijiniți din toate punctele de vedere pentru o îmbunătățire constantă a abilităților lor profesionale.

Pentru noi, priceperea nu este o stare de fapt, ci un proces continuu individual, de echipă și organizațional.

PASIUNE

Oamenii din echipa noastră își găsesc energia de fiecare zi în pasiunea cu care își fac meseria, fie că e vorba despre pasiunea pentru domeniul lor, pentru oamenii cu care interacționează sau pentru companie în care activează.

Pasiunea este combustibilul pentru entuziasmul echipei Tester Grup.


ONESTITATE

Piatra de temelia a relațiilor dintre oamenii noștri, atât pe plan intern, cât și cu clienții, partenerii și colaboratorii, este onestitatea de la care nu facem rabat.

O interacțiune sustenabilă pe termen lungi și o relație de încredere nu pot fi create și menținute altfel decât pe principii de onestitate - aceasta este valoarea care a stat la baza afacerilor grupului încă de acum 28 de ani și care nu se va schimba, indiferent de cadrul social și provocările mediului de afaceri.

Tester Grup are 2 divizii principale - auto și imobiliare - deservite de o serie întreagă de departamente care asigură suportul pentru diverse specializări (administrativ, juridic, economic-financiar, resurse umane, relații cu clienții și marketing).

POSTURI DISPONIBILE

Consilier recepție service

Tinichigiu auto

Pregătitor vopsitor auto

Consilier daune pentru locația Centru Tehnic Lețcani

Inginer expert electronist (export diagnoza auto)

Coordonator departament juridic

Manager service auto

Solicită detalii despre posturile disponibile

Am peste 16 ani și sunt de acord ca societatea CASA AUTO menționată în Nota de informare de mai sus, să utilizeze datele de contact din acest formular și conform opțiunii mele de mai jos, pentru scopul transmiterii de comunicări comerciale ulterioare în legătură cu produsele și serviciile comercializate de acesta și partenerii săi, în modalitățile bifate de mine mai jos, astfel:

Eveniment finalizat